vr 17 jan 2020

Scouting gala

Deuren open: 22:00
Start: 22:30
Einde: 05:00
Leden: Gratis
Regular Ticket: €2

Over Scouting gala

Afgelopen twee jaren hebben we gezamenlijk het nieuwe jaar ingeluid, en ook voor het jaar 2020 willen we graag met jullie het glas heffen! Daarom komt er weer een prestigieus Scouting Gala aan voor alle 18+ scoutingleden uit de regio! Dit memorabele feestje zal plaats vinden op vrijdag 17 januari 2020 in So What! in Gouda. Uiteraard zijn je vrienden buiten scouting ook hardstikke welkom, zolang je maar in stijl gekleed komt.

Vergeet niet al je scoutingvrienden en aanhang uit te nodigen voor dit evenement en tickets te kopen.

Dan zien we jullie graag in gala outfit op de 17e!

Over het evenement

Tickets

Leden: Gratis

Regular Ticket: €2

Tijden

Aanvang: 22:00

Start: 22:30

Einde: 05:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!