za 26 feb 2022

Select w/ Cinnaman & OG Karin

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 05:00
Regular Ticket: €11
Friend ticket: €6
Friend ticket: €6

Over Select w/ Cinnaman & OG Karin

De heropening van de nacht. Deze wil je niet missen. Na een donkere periode waarin we alleen maar mochten dromen van een nacht vol leven is het ein-de-lijk zover. Op zaterdag 26 februari komt Select Festival voor het eerst naar So What! in Gouda om alles in te halen. Handpicked dj’s, dampende dansvloer, lichten, lasers en dansen tot wanneer je wilt.

Let op: minder dan 500 tickets beschikbaar (dus geen coronaregels), wees snel.

LINE-UP:

  • Cinnaman
  • OG Karin
  • Hani Tuna
  • Pac & Frankly

INFO:

Datum: 26 februari 2022

Locatie: So What! Vest 30, Gouda

Tijd: 22:30 – 05:00

Contact: hit@selectfestival.nl

Over het evenement

Tickets

Regular Ticket: €11

Friend ticket: €6

Friend ticket: €6

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 05:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!