za 12 sep 2020

Singel Swim Gouda 2020

Deuren open: 13:30
Start: 14:00
Einde: 18:00

Over Singel Swim Gouda 2020

Het komt er weer aan! Op zaterdag 12 september verwachten we 1 km en 3 km te gaan zwemmen in de Goudse Singels. Startpunt dit jaar is bij Poppodium So What!. Het evenement wordt vanwege Corona helaas uitgekleder dan we zouden willen, maar we verwachten dat veel zwemmers blij zijn als ze eindelijk weer eens een wedstrijd kunnen doen, wat toch anders is dan een training in de Breevaart waarbij je zelf je tijd opneemt en je vaste route weer naar huis fietst.

Waterkwaliteit

Ons zwemwater voldoet aan de eisen, die officieel aan zwemmen in natuurwater worden gesteld. Dit zijn dus dezelfde eisen als de Surfplas en Elfhoevenplas in Reeuwijk. Het waterschap Rijnland zal kort voor de Singel Swim nog extra testen uitvoeren. Natuurwater inslikken is onverstandig. Lees meer over de waterkwaliteit op Zwemwater.nl: https://www.zwemwater.nl/schoon_water_kwaliteit

Parcourskaarten

Deze volgen zsm. We zwemmen in de Turfsingel. Het parcours van de 1 km bestaat uit 1 ellips. Die van de 3 km uit 2 ellipsen van 1,5 km of 3 ronden van 1 km (dit is afhankelijk van o.m. de waterkwaliteit en het aantal beschikbare toezichthouders).

Schrijf je hier in voor de Singel Swim Gouda 2020

Georganiseerd door So What!, Go Sportief en GoudaSport

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 13:30

Start: 14:00

Einde: 18:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!