za 11 apr 2020

So @ Home

Euphonic

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 00:00

Over So @ Home

Afgelopen zaterdag hebben wij genoten van Housekamer & Crying at the Discoteque. Wij worden blij van elk weekend weer iets anders. Dus ook komend weekend staat er weer iets nieuws op het programma.

EUPHONIC

Een 4 uur durende live stream met melodic deep house en techno. Heerlijke chill muziek voor de zaterdagavond met trippy visuals van hoog niveau.


WAT ▶ 4 uur durende live-stream vanuit So What!
WIE ▶ KeVuN & Big J
WAARhttps://www.twitch.tv/sowhatgouda/
WANNEER ▶ Za 11 april, 20:00 tot 00:00


Als jij niet naar So What! kan, dan brengen we So What! naar je toe!

Zoals bekend heeft het kabinet maatregelen aangekondigd om te verspreiding van het coronavirus in Nederland in te dammen. Dit betekent onder andere dat wij niet open kunnen gaan om met jullie van toffe feestjes en concerten te genieten. Daarom brengen wij het feest naar jullie eigen stekkie, zodat we toch samen onze sociale behoeften kwijt kunnen.

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!