za 19 dec 2020

So @ Home Pubquiz

@ Home

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 06:00
Free Ticket: Gratis

Over So @ Home Pubquiz

Zaterdag 19 december, buiten is het koud, de feestdagen staan voor de deur. Tijd voor ontspanning! Doe mee met de gezelligste pubquiz vanuit je luie stoel! So What! streamt een pubquiz met 10 verschillende rondes. Welk team weet het meest van muziek, sport, wetenschap en films?

Meld je team aan via Stager (1 ticket per team is maar nodig). Voor de quiz begint krijg je van ons de link naar de stream en de verschillende antwoordformulieren. Je kunt bij iemand thuis zitten om de antwoorden digitaal in te leveren (houdt de RIVM maatregelen in de gaten) of spreekt af via Skype of Zoom.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!