za 01 feb 2020

So What! Craftbeer Invites: Jopen

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 00:00
Leden: €16
Regulier: €18

Over So What! Craftbeer Invites: Jopen

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Up next: Jopen

27 jaar geleden opgericht als stichting om een paar traditionele bieren te brouwen voor het 250 jarige bestaan van Haarlem. Inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste brouwerijen van Nederland met meer dan een miljoen waarderingen op Untappd verdeeld over meer dan tweehonderd bieren.

Jopen heeft naast de bekende Mooie Nel IPA, Johannieter of Malle Babbe een groot assortiment aan specials. Waaronder tradionele bieren met verschillende graansoorten, trending bierstijlen en ook donkere bieren gelagerd op verschillende soorten vaten.

Net als andere edities zullen er zo veel mogelijk bieren voorbij komen die je waarschijnlijk nog niet eerder gedronken hebt. Kom en proef het verhaal van Jopen!

Over het evenement

Tickets

Leden: €16

Regulier: €18

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!