vr 20 sep 2019

So What! Craftbeer Invites: Oedipus Brewing

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 06:00
Regular Ticket: €16
Leden: €14

Over So What! Craftbeer Invites: Oedipus Brewing

Craftbeer Invites is terug met een nieuwe editie: Oedipus Brewing uit Amsterdam.

Deze brouwerij ken je vast van de kleurrijke designs en ludieke namen die je doen denken aan de werken van de filosoof Sigmund Freud.

Of er een diepe verborgen link tussen de brouwerij en de theorien van Freud is, is voor ons onbekend. Wel weten wij dat Oedipus naast hun bekendere bieren ook een serie experimentele bieren maakt onder de naam Studio Oedipus. Deze bieren zijn uitdagend voor zowel de beginnende als de ervaren craftbeer liefhebber. Zoals frisse kruidige bieren gelagerd op vaten van dranken die qua barrel-aging niet zo voor de hand liggen.

Verwacht een mix van zomers fris en donker lekkers. Kom en proef het verhaal van Oedipus Brewing.

Over het evenement

Tickets

Regular Ticket: €16

Leden: €14

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!