zo 03 jul 2022

So What! Open Air

Met The Kik, WIES, de Kraaien en nog veeel meer...

Deuren open: 13:00
Start: 13:00
Einde: 22:00

Over So What! Open Air

Op 3 juli vindt de eerste editie van So What! Open Air plaats. Hét Goudse popfestival van 14:00 uur tot 22:00 uur met veel oude bekenden! Koop snel je tickets.

Line-up:

  • The Kik
  • WIES
  • De Kraaien
  • Mojo Fyre
  • The Tambles
  • POM
  • Cookhouse
  • Zuster Zonnebloem

Tickets:
€15,- per persoon en t/m 11 jaar gratis
Via: Gouda Open Air


Van 30 juni t/m 10 juli is het feest in het Groenhovenpark! Twee weken lang organiseert Gouda Open Air allerlei evenementen op het grootste outdoor podium van Gouda!
Meer informatie over alle evenementen tijdens Gouda Open Air: www.goudaopenair.nl

Evenement vindt plaats in Groenhovenpark

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 13:00

Start: 13:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!