vr 09 okt 2020

So What’s New?

Frae x Sophia

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 01:00
Leden: Gratis
Regular Ticket: €5

Over So What’s New?

UPDATE: In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is dit concert verplaatst van 24 april naar 9 oktober. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen van 28 september sluit de bar om 22.00 uur. Maar het concert gaat door!

Het nieuwe muzikale talent uit Nederland in So What! Twee opkomende acts, één avond en €5 entree (GRATIS voor leden). Kom jij de hotste Nederlandse acts scouten?

### Frae
Met haar herkenbare en soulvolle sound stort de 24-jarige Frae haar hart uit in haar, duidelijk door 90’s/00’s R&B beïnvloedde, popsongs. Een stoere mix van sexy electronics met een vocal die barst van de energie en oprechtheid vertegenwoordigen haar vurige, maar vooral super gepassioneerde kant. Warme sounds en mooie zanglijnen laten een zachte, integere kant laten zien. Donker, met een lichtroze randje. Die rokerige nasmaak van je favoriete delicatesse. In november 2019 komt haar eerste single “Bring Out The Worst” uit: een opvallende, stoere track die gaat over het vinden van je kracht, wanneer je eigenlijk het slechtste in je naar boven voelt komen.

Insta: https://www.instagram.com/freddyfrae/
Facebook: https://www.facebook.com/fraemusic/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=FLT1fmsTYdE

### Sophia
Sophia balanceert moeiteloos op het muzikale koord tussen pop en R&B en toont haar talent op een zelfverzekerde en volwassen manier die een lange muzikale carrière voorspelt. Maar de jonge zanger is pas net afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Haar muzikale en persoonlijke ontwikkeling in de jaren voordat ze aan haar studie begon, hebben hun sporen nagelaten en resoneren in haar muziek. De stijl van Sophia is moeilijk te beschrijven. De combinatie van klassiek en jazz was de start van haar liefde voor muziek. Voeg een behoorlijke dosis 90’s R&B uit haar jeugd toe, gooi er eigentijdse productietechnieken in en je hebt een begin. Het geluid van Sophia is eclectisch, origineel en uniek. Dansbaar en dromerig, sfeervol maar met een donkere rand, en bovendien al haar onderscheidende, onmiddellijk herkenbare, krachtige en emotionele stem.

Insta: https://www.instagram.com/sophiamusicofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/SophiaUrsulaSchutte/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_7-IWSG4xJY

Over het evenement

Tickets

Leden: Gratis

Regular Ticket: €5

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!