za 28 mei 2022

So What’s Up!?

Dansen & Sjansen met de leukste mensen.

Deuren open: 23:30
Start: 23:30
Einde: 06:00
Regulier: €2
Leden: Gratis

Over So What’s Up!?

Het is weer tijd voor het leukste feestje van Gouda en omstreken! Kom naar So What’s Up!? en ga helemaal los op de beats van nieuwe en oude hits.

Liever met een drankje kletsen met anderen? Meer zin om rustig een spelletje te spelen? Dat kan natuurlijk ook! Ga lekker zitten in de hal in onze mooie steigerhouten loungehoek, neem plaats aan één van onze mooie sta-tafels of ga naar ons knusse café vol met bijzondere bieren.


LET OP! Deze avond is ook Craftbeer Invites: Brouwerij de Dochter van de Korenaar. Om die reden begint het vanavond wat later.
Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €2

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 23:30

Start: 23:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!