za 23 dec 2023

SoSo What’s Christmas?

It's the most wonderful time of the year and I'll be in So What for Christmas!

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €3
Leden: Gratis

Over SoSo What’s Christmas?

Wij zijn deze avond jouw warme safe space net v贸贸r alle verplichte familie kerstdinertjes en borrels. 馃巹 Een plek waar je niet voor de duizendste keer All I Want For Christmas Is You te horen krijgt maar gewoon 1 keer. En er zijn geen boze moeders als je per ongeluk een kerstbal kapot laat vallen.

Met Wham! en Band Aid op de achtergrond en een drankje in de hand, pakken we nog een klein feestje mee om ons goed voor te bereiden op de kerststress.
Een leuke kerstoutfit is meer dan welkom. 馃巺馃徎 Because we do know that it’s Christmas time!

Leden mogen gratis naar binnen.


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €3

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!