za 15 apr 2023

Stijlvol Stijlloos

Een muzikaal avontuur waarin jij de baas bent!

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €3
Leden: Gratis

Over Stijlvol Stijlloos

Dit wordt een muzikaal feestje waarbij de verschillende muziekstijlen je om de oren zullen vliegen.

Elke 15 minuten begint er een nieuwe ronde met een compleet andere muziekstijl. Je kunt kiezen uit alles wat je maar kunt bedenken. Hiphop, techno, jazz, 90’s en nog veel meer – kies maar uit! Het publiek bepaalt door te stemmen welke stijl er als volgende gespeeld zal worden! Zo wordt het een super interactieve avond waarbij jij de baas bent.

Of je nu houdt van dweilorkest, alternative, kinderfeestje, jazz, licht klassiek, balkan beats, schoolklas van 1999 etc., ‘Stijlvol Stijlloos’ biedt voor elk wat wils. De meeste stemmen gelden!


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €3

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!