vr 17 jul 2020

Streekproducten

met Anouk Holthuijsen, Better Names Were Sold Out en 4 Minutes Left

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 23:55

Over Streekproducten

Opkomend talent uit de regio vindt vandaag haar weg naar So What! Deze editie van Streekproducten hebben we een splinternieuwe singer-songwriter, een twee bands van de Goudse Popschool.

Anouk Holthuijsen

Een 18 jarige singer-songwriter uit Gouda die zichzelf begeleid op de gitaar. Ze speelt een mooie mix van covers en eigen nummers en treed al geregeld op in de buurt. Dit wordt voor Anouk de eerste keer op het podium van So What!

Better Names Were Sold Out

Deze 3 koppige alt-rock band uit Gouda heeft intense baslijnen, hectische drums en punkige gitaar geluiden. Zo laten ze de zaal uit hun dak gaan.

4 Minutes Left

Met voornamelijk covers van o.a. Alanis Morisette en Anouk, en een paar eigen nummers gaat deze 5 koppige band de avond afsluiten. Ditmaal spelen ze voor het eerst het zelfgeschreven nummer ‘Could you (stay)?’ voor een live-publiek.


Streekproducten is al in So What! te bewonderen voor een kleine €3,-
Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €3,- elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 23:55

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!