vr 18 okt 2019

Streekproducten

The Flame + PHRASE + Beter Names Were Sold-Out

Deuren open: 21:00
Start: 21:20
Einde: 01:00
Free Ticket: Gratis
Leden: Gratis
Leden: €1

Over Streekproducten

The Flame is een oude bekende van So What. Deze 5 koppige pop/rock band heeft meerdere malen op het ‘Ouwe Goudse’ festival gestaan. Met een mix van eigen nummers en covers weten ze hoe ze een show moeten maken.

Rocket Science is er vanavond helaas niet bij, vanwege een geblesseerde drummer.

PHRASE. is een rockband uit Gouda. De band speelt verschillende covers van Green Day’s Holiday tot Queen’s Don’t Stop Me Now en tegelijkertijd werken ze ook aan eigen creaties die naar buiten gebracht worden.

Better Names Were Sold-Out is een 3 koppige alt-rock band uit Gouda. Met intense baslijnen, hectische drums en punkige gitaar geluiden hopen ze de zaal te laten dansen.

Nieuwe timeline:

21:30 The Flame
22:10 PHRASE.
23:10 Better Names Were Sold-Out

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Leden: Gratis

Leden: €1

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:20

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!