vr 20 okt 2023

SugarPunch!

Female fronted poprock + Support: Death Sells

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over SugarPunch!

SugarPunch! Female fronted poprock band uit Weert. Geïnspireerd door bands als Skunk Anansie, Paramore & Guano Apes. Dynamische rockmuziek met knallende hooks worden op je afgevuurd. Songteksten die je mee wilt schreeuwen. Stilstaan is geen optie meer! Met z’n vijven maken de heren en dame er een energieke liveshow van. Ben jij klaar voor Sugarpunch?!

SUPPORT: Death Sells

Death Sells is een Nederlandse band die grunge, noise en punk overbrugt. Deze pasgeboren band speelt nog steeds in een poel van tinnitus-opwekkende dissonantie, bottenbrekende riffs en teksten die herkenbaarder zijn dan je gemiddelde tiktok feed.

Death Sells bestaat uit Michaela Nitsotoli (Vocals), Emma Smits (Bas) en Jef Maimon (Gitaar). Geïnspireerd door: Sonic Youth, Pixies, Ceremony, Swirlies, Hole, Radiohead, Drahla, Amyl and the Sniffers en klassiekers zoals Minor Threat, Black Flag, Circle Jerks en heel veel meer!


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!