za 09 okt 2021

Ten Times A Million

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Leden: €5.50

Over Ten Times A Million

LET OP! Bij dit event gebruiken we de Corona Pas. Zorg dus dat je een vaccinatie-, test-, of herstelbewijs kunt laten zien en je ID kaart.


Ten Times A Million is een alternatieve rockband, opgericht in 2016 na een optreden onder hun vorige naam sinds 2012. De band genereert een onderscheidend geluid, contrasterende zachte filmische sferen

tot euforische manie. Hun muzikale stijl en moderne productie zijn te vergelijken met Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Nothing But Thieves.

De groep speelde talloze liveshows (300+) waaronder een after show slot voor de Red Hot Chili Peppers, Nothing But Thieves en verschillende showcase-evenementen zoals "The Global Rock Summit" in Los

Angeles (VS), "When Copenhell Freezes Over" in Kopenhagen (DK) en Eurosonic / Noorderslag.

In oktober 2018 bracht de band hun titelloze debuut-EP uit, met de eerste single "When The Lights Go Out ". De EP is opgenomen in de legendarische Air Studios in Londen, in samenwerking met producer

Julian Emery en ingenieur mixer Adam Noble.

Na airplay op NPO Radio2, 3FM, Kink FM, Pinguin Radio en meer een volledige festivalzomer gevolgd door Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en vele anderen.


Ten Times A Million is al in So What! te bewonderen voor een kleine €7,50.

Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,50 elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Leden: €5.50

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!