za 18 jun 2022

Terug Naar Toen

Samen schudden, tongen en andere domme dingen doen!

Deuren open: 23:00
Start: 23:00
Einde: 04:00

Over Terug Naar Toen

π—§π—˜π—₯π—¨π—š 𝗑𝗔𝗔π—₯ π—§π—’π—˜π—‘ π—œπ—¦ π—•π—”π—–π—ž!!!

Daar zijn we weer! πŸ₯³ Na een stijf uitverkochte comeback in Gouda kan een lekker vervolg niet te lang uitblijven en dus zijn we weer terug op 18 juni aanstaande! 🀩Heb je het de vorige keer moeten missen? Zorg dan dat je op woensdag 18 mei om 12:00u klaar zit om je tickets te kopen! 😍

Terug Naar Toen, zoals je van ons gewend bent.⚑️ Die hits van toen. Die waar je je vingers bij aflikt. De heetste DJ’s en de mooiste mensen op aarde verzameld bij So What!
Vol verwachting klopt ons hart, dat van jullie ook?

⚑️⚑️⚑️⚑️

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 18 mei om 12:00u!!
Tickets: www.terugnaartoen.shop

P.S. Heb jij nog vouchers van een van onze vorige feesten? Deze zijn natuurlijk ook gewoon geldig voor deze editie van TNT! Heb je andere vragen over je kaartjes of vouchers? Stuur dan een mailtje naar info@wolvesagency.com


Deuren sluiten om 00:00
18+

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 23:00

Start: 23:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!