za 25 mrt 2023

Terug Naar Toen

Samen schudden, tongen en andere domme dingen doen!

Deuren open: 23:00
Start: 23:00
Einde: 05:00

Over Terug Naar Toen

πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰π—›π—˜π—§ π—œπ—¦ π—ͺπ—˜π—˜π—₯ π—§π—œπ—π—— 𝗩𝗒𝗒π—₯ π—§π—˜π—₯π—¨π—š 𝗑𝗔𝗔π—₯ π—§π—’π—˜π—‘πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰
Finally!!!! Het is weer tijd om je favoriete feestje in je agenda te zetten! πŸ“… Terug Naar Toen komt de boel bij So What! weer eventjes onveilig maken! 🧨πŸ’₯ Het gehele TNT-circus reist op zaterdag 25 maart af naar het altijd prachtige Gouda. 🀩
Komen jullie ook lekker meeblΓ¨ren met de hits van de Vengaboys of misschien wel de Spice Girls? πŸŽ™ Één ding is zeker dit gaat een grandioze avond worden! Zien we jou ook op zaterdag 25 maart bij So What! ?

🎢🎸 π— π—¨π—­π—œπ—˜π—ž 🎷🎢
De leukste, lekkerste en hipste DJ’s van ’t land komen langs om je terug te brengen naar een tijd zonder zorgen. Van Britney Spears naar de Backstreet Boys en via Janet Jackson en Robin S nog heel eventjes langs bij Charly Lownoise en Mental Theo.. Om hem even lekker af te sauzen weet je wel?!

π—Ÿπ—œπ—‘π—˜-𝗨𝗣 🎢
T.B.A.

π—§π—œπ—–π—žπ—˜π—§π—¦ 🎟
De ticketverkoop start op woensdag 18 januari om 12.00 uur precies.
Haal je tickets hier!

π—ͺ𝗔𝗧, π—ͺπ—”π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯, π—ͺ𝗔𝗔π—₯?
Terug Naar Toen
Datum: zaterdag 25 maart 2023
Tijd: 23.00 – 05.00 uur
Locatie: So What!

Let op: Je moet voor 00.00 uur binnen zijn, hierna kom je zonder lidmaatschap niet binnen bij So What!

π—Ÿπ—˜π—˜π—™π—§π—œπ—π——
18+

π—™π—’π—Ÿπ—Ÿπ—’π—ͺ 𝗒𝗑𝗦 𝗩𝗒𝗒π—₯ π—šπ—œπ—©π—˜-𝗔π—ͺ𝗔𝗬𝗦, π—”π—”π—‘π—žπ—’π—‘π——π—œπ—šπ—œπ—‘π—šπ—˜π—‘ π—˜π—‘ π—¨π—£π——π—”π—§π—˜π—¦!
https://www.instagram.com/terugnaartoen/
https://www.facebook.com/terugnaartoen
π˜›π˜ͺ𝘀𝘬𝘦𝘡𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘬𝘰𝘱𝘦𝘯? π˜‹π˜°π˜¦ π˜₯π˜ͺ𝘡 𝘷𝘦π˜ͺ𝘭π˜ͺ𝘨 𝘷π˜ͺ𝘒 π˜›π˜ͺ𝘀𝘬𝘦𝘡𝘴𝘸𝘒𝘱!
πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 23:00

Start: 23:00

Einde: 05:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!