vr 29 sep 2023

The Check Marks

Klassiek en nostalgische pop-rock

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over The Check Marks

Met een klassieke en nostalgische pop-rock geluid en teksten die recht door het hart snijden, zijn The Check Marks gearriveerd!
The Check Marks is opgericht door de 46-jarige singer/songwriter Check Scaringi en bestaat uit Jan Pohl (drums), Erwin Tuijl (toetsen), Eelke Mastenbroek (gitaar) en Erik Rademakers (bas) – een groep gepassioneerde professionals met jarenlange podiumervaring, gewerkt met artiesten als The Handsome Poets, Tim Akkerman, Judy Blank en Postmen.

In 2021 gingen ze voor het eerst samen de studio in om de muziek en songteksten op te nemen die door Check waren gemaakt voor hun debuutalbum Broken Yoga Dolls (uitgebracht in december ’22). Nadat hun single The Hymn Of Ten Lives op Spotify en Deezer’s NEW MUSIC FRIDAY-lijsten terechtkwam, volgden ze onmiddellijk met de release van Ride Of Your Life in februari ’23, die zowel in diezelfde playlists als op Rob Stenders’ Stem-Wijzer!

The Check Marks zullen tot en met volgend jaar eens per maand nieuwe tracks uitbrengen van hun volgende twee albums die ze in ’22 opnamen bij Okapi Recordings in Rotterdam (Jan Pohl – Producer). De volgende single die uitkomt is Steel Rain op 24 maart ’23.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!