vr 30 aug 2024

The Dethleffs

Aanstekelijke rock

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €11
Leden: €9

Over The Dethleffs

The Dethleffs is een rocktrio uit de regio Rotterdam/Gouda dat rock, blues, pop en grunge combineert tot aanstekelijke, groovy nummers. De band is ontstaan in de duistere tijden van de coronapandemie, waarin de bandleden hun krachten bundelden. Dit resulteerde in de release van enkele nummers in November 2022 en een toertje langs wat podia en festivals. Begin 2024 zijn er enkele nieuwe songs aan toegevoegd, waarmee de EP ‘Last Chance’ compleet is. Last Chance is opgenomen bij Raiko Records en uitgebracht in Juni 2024. De titel laat zich gemakkelijk vertalen, maar is natuurlijk voor iedereen individueel interpretabel. Met deze EP onder de arm en een videoclip in de maak is de band klaar voor een nieuwe tour langs festivals en podia.
The Dethleffs zijn Frank Jacobi (leadzanger en bas), Erik Kooijman (drums en achtergrondzang) en Guillaume Dumas (gitaar en achtergrondzang). The Dethleffs speelt rock voor je raap, klinkt als Danko Jones meets Triggerfinger in de Soundgarden.

Check The Dethleffs op Spotify, Facebook en Instagram.

Website: www.thedethleffs.nl
Contact:
thedethleffs@gmail.com
06-14464327 of 06-28702445


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €11

Leden: €9

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!