vr 17 mei 2024

The Frontlines + The Cheeseheads + Mouser

OldSkool punk van eigen bodem

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €7
Leden: €5

Over The Frontlines + The Cheeseheads + Mouser

The Frontlines
Noem ze punk, noem ze rock, noem ze wat je wilt! Deze Delft – Goudse band, opgericht in 2005, zijn gewoon rauw en energiek! Na een bewogen jaar, waarin ze hun eerste album, Goodbye Paradise, uitbrachten maar ook besloten als drietal verder te gaan, zijn ze nu klaar om podia weer te veroveren. Geladen met nieuw materiaal, worden kritische teksten met gierende gitaren en rammende drums op je afgevuurd! Vind The Frontlines op Spotify, Bandcamp, Instagram en Facebook.

Bandcamp | Facebook | Instagram

Mouser
OldSkool punkrock uit Delft

Mouser is terug aan het front, met hun arsenaal aan puntige, catchy, venijnige, korte songs met compromisloze teksten, die de zenuw van deze op hol geslagen samenleving genadeloos blootleggen.
No mercy,
No prisoners.
1,2,3,4………

Website | Facebook | Youtube

The Cheeseheads
De Cheeseheads zijn een nieuwe Goudse band die nu bijna een jaar bestaan. Ze bedenken hun eigen nummers en spelen absoluut geen covers.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €7

Leden: €5

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!