za 09 jul 2022

The House Fabrique

Het leukste house feestje van Gouda!

Deuren open: 23:00
Start: 23:00
Einde: 05:00
Early Bird: €8
Late Ticket: €10

Over The House Fabrique

THE HOUSE FABRIQUE

The House Fabrique kwam vorige edities bij ons al met grote namen als Prunk en Joey Daniel. In Maart 2022 kwamen ze terug na 2 jaar met een keiharde uitverkochte editie. THF & Friends is back op 9 July met een nieuwe editie.

LINE UP:

  • Elinov B2B Jamback
  • Walter White
  • Secnd
  • Deux faces

THE HOUSE FABRIQUE

Wil jij nou niks missen van onze events, zorg dan dat je ons volgt en join THF family.

Website: www.thehousefabrique.com
Instagram: www.instagram.com/thehousefabrique/
Soundcloud: www.soundcloud.com/thehousefabrique


Dit is een 18+ event
Deuren sluiten om 00:00

Vanaf 23:00 zijn er alleen aan de deur nog een aantal tickets te koop

Over het evenement

Tickets

Early Bird: €8

Late Ticket: €10

Tijden

Aanvang: 23:00

Start: 23:00

Einde: 05:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!