za 26 okt 2019

The House Fabrique w/ Joey Daniel

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:30

Over The House Fabrique w/ Joey Daniel

Na het succesvolle festival gaan wij weer door naar binnen. De afgelopen 5 indoor edities in StudioGonz waren snel uitverkocht waardoor wij naar een grotere locatie moeten uitwijken. De binnen edities worden dus voor meer House Freaks en met grotere artiesten! Deze editie trappen wij af met niemand minder dan Music On Resident, Joey Daniel!

Deze DJ/Producer is 10 jaar geleden begonnen in Rotterdam/Amsterdam en is vanuit daar wereldberoemd geworden. Hij draait op de grootste festivals ter wereld met de grootste artiesten in de scene. Deze maand stond hij o.a. op elrow, The BPM Festival en Solid. Grooves Ibiza. Wij zijn heel erg blij om deze geweldige sound naar Gouda te kunnen halen!

LINE UP
Joey Daniel
Deux Faces
Secnd b2b BLVSH
Portable Paradise

THE HOUSE FABRIQUE
Wil jij nou niks missen van onze events, zorg dan dat je ons volgt en join THF family via de website.

Instagram: bit.ly/Instagram-TheHouseFabrique
Soundcloud: bit.ly/Soundcloud-TheHouseFabrique

Dit is een 18+ event

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!