vr 24 mrt 2023

The Jerry Hormone Ego Trip

Eigenlijk heeft Jerry helemaal GEEN ZIN

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €12
Leden: €10

Over The Jerry Hormone Ego Trip

The Jerry Hormone Ego Trip is de Nederlandstalige rock ’n’ roll-band rondom Borre-schrijver, punkrocklegende en De Slimste Mens-verliezer Jerry Hormone.

Eerder verschenen reeds de twee uitstekende langspelers ‘Stout! Stout! Stout!’ (2016) en ‘The Jerry Hormone Ego Trip swingt de pan uit!’ (2019), platen propvol nederbiet, orgelpunk, novelty exotica, smartlappencountry en recht-toe-recht-aan-garagerock.

Het afgelopen jaar trakteerde The Jerry Hormone Ego Trip de liefhebbers op een zestal singles. Liedjes met melodietjes aanstekelijker dan de vliegende tering en messcherpe teksten over – bijvoorbeeld – hypochondrie, een metaforische echoput, vreemdgaan, en de economische wantoestand op Corfu.

Fans sliden in de DM’s: ‘Wanneer kunnen we die nummers live horen?’ Programmeurs hangen aan de telefoon: ‘Komen jullie alsje-, alsjeblieft bij ons in de zaal spelen?’

Eigenlijk heeft Jerry helemaal GEEN ZIN en bleef hij liever op de bank hangen, maar hé, z’n vriendin heeft gezegd dat het goed voor hun relatie zou zijn als hij ook ’s een avondje per week het huis uit was, dus hij zet zich er wel weer overheen.

Van zijn frisse(?) tegenzin zal men overigens niks merken, want Jerry is een professional. Live raast en blaast hij over het podium, het publiek opzwepend, dan weer provocerend, terwijl zijn band (zonder Hormone ook wel bekend als The Tambles) speelt op het randje van uit de bocht vliegen. Het muzikale equivalent van een gecontroleerde explosie in je moerstaal: ‘Boem!’


Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12

Leden: €10

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!