vr 02 feb 2024

The Resoneurs

Garagepunk en sixtiesbeat, een energieke sound en volop ideeën voor de toekomst.

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €9
Leden: €7

Over The Resoneurs

The Resoneurs is in 2022 opgericht. De bandleden hebben elkaar via Facebook gevonden. Weinig romantisch dus, maar wel effectief. Op Pief na, had geen van de bandleden echt ervaring in het garagerock-genre. Nog geen half jaar later is er een set van ruim anderhalf uur, en is de band er klaar voor om de garagepunk/sixtiesbeat-wereld te veroveren met een enorm energieke sound en volop ideeën voor de toekomst.

Het sixties orgel, de rauwe stem van Pief, samen met de snerpende gitaarsound van Ed en de solide basis van Emil op drums en Joep op bas, zorgen voor een ongekende energie. En ook nog eens strak. Ongepolijste sixties garagepunk, met scheurende gitaren en beukende drums. Passie en enthousiasme boven perfectie. Geen saai voortkabbelende reutelpop, maar er vol voor gaan.

De liefde voor de sixties en garageklassiekers als ‘Bad Little Woman’, ‘Last Time Around’, gecombineerd met een aantal grote hits in een nieuw jasje (‘Black is Black’ ‘Send Me a Postcard’) maken van een concert van The Resoneurs een feestje. Het is bijna onmogelijk om stilletjes aan de kant te blijven staan.
En dan nu de volgende stappen: veel optreden en natuurlijk moet er binnen afzienbare tijd een elpee of single komen.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €9

Leden: €7

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!