za 26 sep 2020

The Tambles

Vroege show

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 21:30
Leden: €6

Over The Tambles

Op het eerste gezicht lijkt het alsof The Tambles rechtstreeks uit een rokende tijdmachine komen. Vooral als je hoort dat hun muziek net zo authentiek klinkt als hun jaren zestig filmsterren look.

Je kan de band eerder gezien hebben als begeleidingsband, coverband of terwijl ze je lokale kroeg verscheurde met hun eigen werk. Deze jongens bewijzen dat hard werken loont en rock’n’roll nog lang niet dood is.

Hun debuutalbum uit 2019 werd geprezen door internationale media en bracht ze kilometers buiten de Nederlandse grens voor shows in Spanje, Italië, Frankrijk en België.


The Tambles is al in So What! te bewonderen voor een kleine €8,-
Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,- elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Leden: €6

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 21:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!