za 11 jul 2020

thorbecke IV

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00

Over thorbecke IV

Het recent uitgebrachte debuutalbum “alles van waarde is weerloos.” is het dagboek van een late twintiger die op het kruispunt staat van opgroeien en stagneren. Frontman Rinze Voorberg (bekend van Kids With Guns, Romanovs en Baby Face Nelson) zit middenin zijn quarterlifecrisis, net als veel bijna-dertigers. Voorberg realiseert zich dat hij in zijn volwassen leven vooral bezig is geweest met zijn vroegere zekerheden af te breken. Het uitstellen van volwassenheid is een centraal thema in het album “alles van waarde is weerloos.”

thorbecke IV wil Nederlandstalige muziek weer glans geven. Volgens de recensie van Music Maker lukt dit aardig; “…de diepe, spitsvondige en regelmatige tragikomsiche Nederlandstalige teksen van Rinze Voorberg over jong vaderschap, depressies boeien van begin tot eind”.

Hun single met bijbehorende clip voor de single ‘tuin op het zuiden” verscheen via 3voor12 Utrecht. En hun nieuwste single voor Jong Vaderschap is hier te bewonderen.


thorbecke IV is al in So What! te bewonderen voor een kleine €3,-
Maar wil je ons en thorbecke IV extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E. De opbrengst daarvan wordt 50/50 gedeeld tussen ons en thorbecke IV!

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!