vr 18 okt 2024

Tusky

hartveroverende punkrock

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €15
Leden: €13

Over Tusky

Sinds hun explosieve start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgestaan. Met een rauwe, onversneden punkrockenergie hebben ze podia verwoest en harten veroverd, en nu zijn ze terug met een najaarstour die een ware ode is aan de punkcultuur.
Deze tour draait niet om een album, maar om het pure punkverhaal dat Tusky te vertellen heeft. Met een extra dosis adrenaline in de vorm van gitarist Michiel van Iersel (Mayleaf, No Turning Back), belooft de band elke show rauwe, ongefilterde punkrock waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Deze tour staat garant voor chaos, moshpits en crowdsurfen als nooit tevoren.
Van Nederlandse kelders tot Belgische zalen en Duitse clubs, Tusky heeft overal een spoor van vernieling achtergelaten. Maar deze keer zullen ze de punkcultuur eren en omarmen, met een ongeëvenaarde energie die alleen maar kan komen van een band die vastbesloten is om de geest van punk levend te houden.
Met hun verse punktracks zullen ze je meeslepen op een razende, ongecontroleerde rit door de wereld van punkrock. Dus bereid je voor om te dansen, te schreeuwen en jezelf volledig te verliezen in de anarchie van Tusky.

Band:
Vladimir Stevic – zang
Sjors van Reeuwijk – gitaar
Quirin Wijgers – bas
Bas Allein Richir – drums
Michiel van Iersel – gitaar

EN

Since their explosive inception in 2016, Tusky hasn’t stopped for a second. With raw, unadulterated punk rock energy, they’ve demolished stages and captured hearts, and now they’re back with a fall tour that’s a true homage to punk culture.
This tour isn’t about an album, but about the pure punk narrative that Tusky has to share. With an extra dose of adrenaline in the form of guitarist Michiel van Iersel (Mayleaf, No Turning Back), the band promises each show to be filled with raw, unfiltered punk rock where the audience won’t be able to stand still. This tour guarantees chaos, mosh pits, and crowd surfing like never before.
From Dutch basements to Belgian halls and German clubs, Tusky has left a trail of destruction everywhere. But this time, they’ll honor and embrace punk culture with unparalleled energy that can only come from a band determined to keep the spirit of punk alive.
With their fresh punk tracks, they’ll take you on a furious, uncontrollable ride through the world of punk rock. So, get ready to dance, scream, and lose yourself completely in the anarchy of Tusky.

Band:
Vladimir Stevic – vocals
Sjors van Reeuwijk – guitar
Quirin Wijgers – bass
Bas Allein Richir – drums
Michiel van Iersel – guitar


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €15

Leden: €13

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!