za 10 feb 2024

Valentijn

Liefde gaat niet altijd alleen maar over rozen

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Leden: Gratis
Early Lonely Bird: €3
Early Duo Bird: €4
Loney bird: €4
Late birds: €5
Duo Bird: €5

Over Valentijn

Valentijnsdag is op 14 februari. Maar ook vanavond hangt de liefde in de lucht. Vanavond vieren we de liefde. Vieren we het singel zijn, vieren we het in een relatie zijn, of het wel bekende ‘situationship”. Maar dit is ook de dag dat je tegen elkaar kan zeggen: Ik hou van jou het allermeest (of niet, aan jou de keus)!

Maar wat nu als je “Jou persoon” nog niet gevonden hebt? En of je nu wel of niet op zoek bent. Je kent allemaal de volgende situatie wel: Sta je gezellig met iemand te babbelen, en denk je, ik vind deze persoon wel wat, blijkt die persoon al een relatie te hebben, of een gecompliceerde relatie, wegrennen dan… Positief puntje is dan wel dat je een leuk persoon hebt ontmoet, maar niet perse “jou persoon”.

Of wat als je relatie net voorbij is, of al een tijdje voorbij. Voor wat voor reden dan ook. Liefde gaat niet altijd alleen maar over rozen.

Let op: als je een duo ticket koopt, moet je aan de deur laten zien dat je een koppel bent, dit kan door bijvoorbeeld als ANWB setje te verschijnen, kettinkjes te latenzien, trouwringen e.d. matchende tattoos ect….


Deuren sluiten om 00:00.

18+

Over het evenement

Tickets

Leden: Gratis

Early Lonely Bird: €3

Early Duo Bird: €4

Loney bird: €4

Late birds: €5

Duo Bird: €5

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!