zo 29 jan 2023

Vegan Eetcafé

Kaasfondue... maar dan vegan!

Deuren open: 17:00
Start: 18:00
Einde: 23:00
Regulier: €11

Over Vegan Eetcafé

Ja, we horen je denken: “Een vegan kaasfondue, wat is dat in godsnaam nu weer?” Nou, kaasfondue dus, maar dan vegan. En lekker dat het is! Op basis van o.a. cashewnoten en vooral heel veel liefde (en vooruit, ook wat geduld). Want laten we eerlijk zijn: het moeilijkste aan vegan zijn is vroeg in de ochtend opstaan om de cashewnoten te melken. Na het overweldigende succes van de vegan BBQ afgelopen zomer was de tijd rijp om nog een stapje verder te gaan. Gouda is een kaasstad pur sang, maar we weten ook dat kaasproductie belastend is voor het milieu en vooral ook voor de dieren. We laten je daarom graag kennis maken met dit heerlijke diervriendelijke alternatief! Heb je een notenallergie? Geen probleem, ook voor jou maken we iets lekkers klaar!

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de PvdD.


U kunt vooraf reserveren door een ticket te kopen. De online ticketverkoop sluit op de donderdag vóór het event om 00:00.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €11

Tijden

Aanvang: 17:00

Start: 18:00

Einde: 23:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!