zo 15 okt 2023

Vegan eetcafe

Vegan seizoensdiner samen met Rechtstreex

Deuren open: 17:00
Start: 18:00
Einde: 22:00
Regulier: €11

Over Vegan eetcafe

Na het succes van de verrukkelijke en super gezellige vegan barbecue en vegan kaasfondue organiseert de Partij voor de Dieren een 4- gangen diner met lokale seizoensprodukten die afkomstig zijn van specialist in lokale boodschappen Rechtstreex.

Rechtstreex staat voor een toegankelijke lokale voedselketen voor mensen die biologisch willen eten.

Steeds meer mensen ontdekken hoe lekker het is om plantaardige maaltijden te eten.

Het belooft weer een optimale smulsensatie te worden omdat de kookploeg aangevoerd wordt door Harbert van der Kaap. Harbert is een gepassioneerde professioneel in het bereiden van veganistische diners.

Een klein tipje van de sluier: in het tweede voorgerecht wordt gewerkt met Tomasu roomsaus. Tomasu is gemaakt van soja bonen die in de Hoeksche Waard zijn gekweekt.

In het hoofdgerecht zijn pompoen en paddestoelen in een tongstrelende combinatie verwerkt.

Nieuwsgierig geworden?

Geef je dan snel op!

Over het evenement

Tickets

Regulier: €11

Tijden

Aanvang: 17:00

Start: 18:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!