vr 24 nov 2023

Vic Willems + Esther de Jong

Ontdek de magie van Vic Willems en de diepgaande emoties van Esther de Jong in deze bijzondere muzikale reis

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 23:00
Regulier: €15
Leden: Gratis

Over Vic Willems + Esther de Jong

Vic Willems
Goede muziek ademt de tijdgeest.

Vic Willems weet het moderne levensgevoel te vangen in betoverende muziekstukken die niet alleen zijn particuliere levensgevoel, maar ook dat van een generatie lijkt weer te geven.

Vic Willems dus. Hij maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica.

Esther de Jong
Esther de Jong (Dokkum, 1994) maakt Nederlandstalige dagboekmuziek. Opgegroeid met de ongeveinsde teksten van o.a. Robert Long werd Esther de Jong al vroeg geïnspireerd tot het schrijven van vrij nuchtere teksten. Deze vonden eerst een plek in haar dagboekverhalen maar kwamen later ook bovendrijven in haar muziek.

Zwaarmoedige liedjes, doch vaak ook met een vleugje humor. Gravend naar eigen visies, gedachten en emoties (die elke dag weer kunnen veranderen) komen
sombere, sobere verhalen over leven aan het licht. Ondertussen ook onder invloed van andere artiesten als Father John Misty en Wende legt Esther de Jong haar focus voornamelijk op tekst en performance. En met uitbreiding van een gehele band komen hier ook invloeden van Radiohead en Elbow bij en vindt de muziek nog meer lagen.

De band bestaat uit Esker van de Werken (Exitlight Empire, Jachtgeweer), Raven van de Werken, Jochem Knoef (The Future’s Dust, Cloud Mind, Onna Limb) en Patrick Schaafstal (When We Are Wild, WONDER). Laat je meevoeren of -sleuren in de wereld van Esther de Jong. We gaan niet zweven maar graven.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €15

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 23:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!