vr 14 okt 2022

Voltage

Southern Bluesrock op zijn best + Support: Chasing Luci

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €12
Leden: €10

Over Voltage

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Dit resulteerde in een eerste EP in 2012 en debuutalbum Travellin’ Men in het voorjaar van 2015. In 2017 verscheen opvolger ‘Around The Bend’. Het materiaal was inmiddels aangevuld met Americana en country invloeden. Meerdere eigen clubtours, festivals als Paaspop en Zwarte Cross en diverse voorprogramma’s volgden. In 2019 deed de band de Tribute to Tom Petty tour.

Op vrijdag 1 mei 2020 bracht Voltage een nieuw album uit, getiteld ‘It’s About Time’. Het is het derde volledige album dat de band onder leiding van frontman Dave Vermeulen uitbrengt. Met ‘It’s About Time’ is Voltage weer een stap verder in hun ontwikkeling en in het neerzetten van een eigen identiteit, zegt Dave. “Dat is voor mij het allerbelangrijkste, dat we een eigen identiteit hebben. Je moet kiezen voor je eigen geluk, wat niet altijd makkelijk is. Maar wel noodzakelijk.” Zoals we van de band uit Helmond gewend zijn, bevat ook dit album Southern Bluesrock op zijn best.

Dave Vermeulen – Lead Vocals, Guitar
Ruard Sanders – Lead Guitar
Kai Liebrand – Bass
Edwin van der Burgt – Drums, Percussion

Instagram | Spotify | Facebook


Support: Chasing Luci

Er was slechts één vonk nodig om Chasing Luci het levenslicht te laten zien. Tot mei van dit jaar had dit vijftal nog nooit één noot samengespeeld maar nu staan ze al met hun eigen muziek op de bühne. Klaar om het publiek onder te dompelen in een bad van melancholische, soms hypnotiserende maar altijd pakkende songs. Is het 80’s pop, new wave of indierock? Kom luisteren en beslis zelf.

Instagram: @chasinglucimusic

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12

Leden: €10

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!