za 11 jan 2020

We Love 2010’s

Time for a recap

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 06:00
Leden: Gratis
Regulier: €2

Over We Love 2010’s

We gaan 2020 in en daarmee is er een nieuw decennium aangebroken.
Dat betekent dat we ons eerste 2010’s feest kunnen geven!

Ben jij ook benieuwd wat er nou eigenlijk de afgelopen 10 jaar is veranderd? Hieronder vind je het overzicht met de grootste doorbraken van 2010 tot 2019.

Wat de 2010’s voor de muziek hebben betekend:

  • De terugkomst van Music Pop Deities! Na Michael Jackson, Prince en Madonna in de 80’s hebben we geen echt supersterren meer gezien. Maar dit was het decennium van Beyoncé, Taylor Swift, Justin Bieber, Bruno Mars en — last but not least — Lady Gaga.
  • De opkomst van Spotify! Vanaf 2010 is deze service in Nederland verkrijgbaar en het heeft ons veranderd in hoe wij naar muziek luisteren. Streaming services zijn niet meer weg te denken.
  • Hoe je het genre ook zou definiëren, EDM is moeilijk te vermijden. Het begon bij Skrillex met agressieve electronische muziek (ook wel dubstep of "wub wub onzin") en is uitgegroeid tot zeer uiteenlopend genre kenmerkend aan de dikke bas, perfecte build-up en hard drop.
  • David Guetta is een grote naam die in de 2010’s echt zijn hoogtepunt heeft gevonden. In 2011 uitgeroepen tot beste DJ van de wereld en aan het begin van zijn internationale doorbraak. Deze man heeft veel invloed gehad op muziek van die tijd.
  • Een andere naam die niet mag ontbreken is Martin Garrix, de 23 jarige uit Amstelveen. In 2013 brak hij door en was hij op 17-jarige leeftijd de jongste Nederlander die ooit op nr. 1 heeft gestaan in de UK.
  • Hip-Hop was het nieuwe top genre in de Sales! Na 40 jaar is Hip-Hop nog nooit zo populair geweest en heeft het eindelijk Rock van de troon gestoten in de 2010’s.
  • Latin music is niet meer weg te denken uit de popmuziek! Een wereld zonder Despacito is haast niet te verzinnen. Het is mainstream geworden waar dat eerst niet mogelijk was.
  • Boybands hebben een comeback gemaakt. One Direction is maar één van de vele voorbeelden van nieuwe popgroepen die de afgelopen decennium groot zijn geworden.
  • Ook K-pop heeft de wereld veroverd met hun boy/girlgroepen. De happy vibe is ontzettend populair geworden in Amerika en ook in Nederland begint het steeds bekender te worden. Gangnam Style is bijvoorbeeld een nummer waar we ook helemaal gek van / op zijn geworden.

Over het evenement

Tickets

Leden: Gratis

Regulier: €2

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!