vr 03 mrt 2023

YADA YADA Herman Brood tribute

Een spraakmakende "HERMAN BROOD Show".

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over YADA YADA Herman Brood tribute

Frontman Stick, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft, waarin oudgedienden Lademacher en Engelbert zaten, weet een nieuwe en verse Brood neer te zetten.

Het publiek wil buiten een retestrakke band, toch ook een vleugje "Herman" zien en voelen. Met zijn "straight from the heart" performance weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven. YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/’80 waarin Brood op zijn top was. Up tempo Rock ’n Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de topjaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

Voor YADA YADA was 2016 een succesvol jaar met grote shows door heel het land, oa een uitverkochte "Nozem & de Non" (Heemskerk), Headliner op "Woodstock aan de Waal" (Tiel), Headliner op "Big Rivers" (Dordrecht) en "Night at the Part" (Den Haag) met als speciale gast Spike van Zoest (Di-rect, The Deaf) op gitaar.

YADA YADA is Stick (zang), Len Ruygrok (gitaar), Johnny Vain (basgitaar/zang), Richard Tumansery (drums/zang)


Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!