za 15 feb 2020

YORI

in de Goudse Schouwburg

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 06:00

Over YORI

Riding on the Wind

Artiesten die in de muziekgeschiedenis onthouden worden, zijn degenen die net niet in een hokje passen. Yori Swart is zo’n artiest in de buitencategorie. Ongrijpbaar, in het bezit van de sleutel naar het hart. Ze is eerder dit seizoen te zien in de band van Ilse DeLange en staat bekend als het grootste muzikale poptalent van Nederland. De reden; haar ongelooflijke vocale kwaliteiten en haar faam als veelzijdig gitarist. Yori won in Nederland zo mogelijk alle prijzen die er te winnen zijn met haar muziek, bestaande uit zorgvuldig samengestelde kunstwerkjes.

Meer Informatie

Geprogrammeerd in samenwerking met de Goudse Schouwburg
Ga naar de hun website voor meer informatie.

Evenement vindt plaats in De Goudse Schouwburg

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!