vr 03 mei 2024

Young Talent on Tour

Jong muzikaal talent van eigen bodem

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €8
Leden: €6

Over Young Talent on Tour

Tijdens Young Talent krijgen jonge muzikale talenten de mogelijkheid om hun eigen mini concert van 15 minuten te verzorgen. Van musical tot pop, instrumentalisten tot bands, en singer/songwriters. Laat je verrassen door geweldige zang en prachtige eigen songs en covers.

Na de eerste editie in maart in Cultuurhuis Garenspinnerij nu de 2e editie in So What met een aantal nieuwe talenten. Er zullen zo’n 8 verschillende optredens zijn. De namen worden op 6 april bekend gemaakt.

Tjomme en BANDA GARANGA

Tjomme Elgersma is een 18-jarige zanger die geroemd wordt om zijn relaxte bluesy stem en zijn improvisatie vermogen. Hij treed op met zijn vaste gitarist Nano, maar voor deze gelegenheid zelfs met een gehele band BANDA GARANGA. Hun nummers zijn soms covers en soms zelf geschreven en varieert van blues tot rock.

TRICK

Slechts enkele weken geleden lieten deze 4 jongemannen van 15 en 16 jaar hun allereerste geproduceerde rappnummer horen op de middelbare school tijdens hun
CKV les. De klas reageerde razend enthousiast. Het is daarom dat zij vanavond hun allereerste optreden verzorgen. Zij zullen deze avond hun 2 eerste zelfgeschreven
commerciele rapp nummers performen.

Jaydee en Kayleigh

Jaydee en Kayleigh zijn 2 jonge zangeressen, noemen zichzelf twee vrolijkste meiden van zuid-holland die sinds kort als duo zijn begonnen! Het zijn veelzijdige meiden. Jaydee is bekend van de jeugdseries De Eindmusical, Brugklas, SWITCH en Romaissa de superheld uit Rotterdam. Kayleigh is bekend van het junior songfestival, kinderen voor kinderen okido podium en Nik&Nik make me a model.

Carlijn Hoogeveen

Is een singer songwriter met een duidelijk persoonlijk verhaal. Haar teksten gaan over haar jeugd, het nu en te toekomst. Carlijn volgt momenteel een theateropleiding maar blijft daarnaast zingen. Zij zal een aantal zelf geschreven nummers spelen.

YOUNG TALENT ON TOUR is een eerste samenwerking tussen So What en JdH Theaterproducties.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €8

Leden: €6

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!