23 februari 2023

Craftbeer Invites – Brouwerijen en bieren met een verhaal

Over Craftbeer Invites

Craftbeer Invites is een terugkerend evenement in So What! in Gouda, waar liefhebbers van speciaalbier samenkomen om te proeven, te leren en te genieten van de beste bieren van Nederland en daarbuiten. Het evenement trekt bezoekers van alle leeftijden en niveaus, van beginners tot doorgewinterde bierkenners.

Tijdens Craftbeer Invites worden brouwerijen uitgenodigd om iets te vertellen over hun brouwerij en bieren. Bezoekers krijgen de kans om te luisteren naar de verhalen achter de bieren en om te proeven van de unieke smaken en aroma’s die elke brouwerij te bieden heeft.

In het verleden

In het verleden zijn er al vele geweldige brouwerijen langsgekomen in het pittoreske Gouda, waaronder Moersleutel, Cloudwater Brew Co. en Mad Scientist. Deze brouwerijen hebben allemaal iets bijzonders te bieden en de bezoekers kunnen genieten van hun unieke en vaak gedurfde bieren.

Al met al is Craftbeer Invites een geweldig evenement voor elke bierliefhebber. Het is een sociale en gezellige avond waarbij je je passie voor speciaalbier kunt delen met gelijkgestemde mensen. Zorg dus dat je erbij bent tijdens de volgende editie van Craftbeer Invites in So What! in Gouda!

Of, als je nou gelijk verkocht bent. Koop dan gelijk tickets voor Craftbeer Invites: Alchemik.