za 19 nov 2022

30+ Omdat het weer kan!!

// Omdat het weer kan!!

Deuren open: 21:00
Start: 21:00
Einde: 04:00
Regulier: €12.50
Ticket + 10 Munten: €37.50

Over 30+ Omdat het weer kan!!

We gaan weer, je mag weer, we gaan los! Alles kan 19 november in So What! Als je maar in 1992 of eerder geboren bent (en iets later mag stiekem ook)! Duik je de ballenbak in? Of waag je een dansje in de zwoele, dampende discoshow? Een rustig speciaalbiertje in de hal drinken kan uiteraard ook!

Bespied je mede-dertigers op dit avondje waar ze de remmen losgooien en laat zelf ook de teugels vieren. Geniet van een heerlijke cocktail en word de volgende ochtend wakker met een schorre keel, een ouderwetse kater en besef "ik heb dat nog nooit gedaan" of toch wel?! Natuurlijk, je bent niet voor niets voor niets 30.

Elke partner of beste vriend die wordt vergeten in de ballenbak moet de volgende dag helpen schoonmaken.


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12.50

Ticket + 10 Munten: €37.50

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!