za 20 mrt 2021

Beer Walkthrough pt. 3

Stel je eigen lockdown pakket samen!

Deuren open: 14:00
Start: 14:00
Einde: 18:00
Free Ticket: Gratis

Over Beer Walkthrough pt. 3

We hebben weer prachtige bieren op voorraad om zo een klein centje bij te verdienen en deze lockdown door te komen. Uiteraard kunnen dan ook gelijk de bierpakketten voor de Craftexbeerience worden opgehaald die zondag plaats vindt.

De lijst met bieren is te vinden via de volgende link: https://bit.ly/2NfOoM6
Nog niet alle bieren zijn al geleverd, dus last minute wijzigingen onder voorbehoud. Deze staan aangegeven met een *.

### Bestellen
Wil je zeker zijn dat jouw bieren nog beschikbaar zijn? Dan kan je ook bieren reserveren.
✅ Bieren kunnen worden besteld via reserveren@so-what.nl
✅ Bestellen kan tot zaterdagmiddag 12:00 uur
✅ Je kan gewoon betalen aan de kassa op locatie

### Ophalen
Bieren kunnen zaterdagmiddag worden opgehaald tussen 14:00 – 18:00 uur.

Draag een mondkapje en ontsmet je handen bij binnenkomst. Houd anderhalve meter afstand van elkaar en onze vrijwilligers. Het is dan ook niet de bedoeling dat je blijft hangen.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 14:00

Start: 14:00

Einde: 18:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!