za 06 mei 2023

Bootycase Invites

American Party met Dubstep, Drum and Bass, Hardcore en EDM.

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over Bootycase Invites

DUBSTEP | DRUM AND BASS | HARDCORE | EDM

Het is tijd voor een andere sound in de mooie Asschuur van So What! en tijd voor een avond vol EDM! Daarom brengen we je een groep Power DJ’s vol passie en ieder een uniek core talent om deze avond te laten knallen. DJ Bootycase heeft deze groep bij elkaar gebracht om een onvergetelijke avond neer te zetten met een American Party theme. Kom in stijl gekleed als echte baseball jock of cheerleader. Deze avond wordt over de top aangekleed zoals die Amerikanen dat kunnen!

LINE UP

 • Bootycase (Headbang dubstep & EDM)
  Begonnen met een grote liefde voor Dubstep, gezogen naar de Drum and Bass. En dit keer komt hij terug waar hij mee begonnen is, verwacht een loeiharde headbangende Dubstep set en een handige tip: neem een neckbrace mee voor jezelf en je vrienden!

Soundcloud | Mixcloud | Youtube

 • Meluap (Riddim / TearOut Dubstep)
  Verwacht maar een heerlijke set van Future Riddim en snoeiharde Dubstep! De 26-jarige Jordy heeft pas zijn potentie gevonden in een hotelkamer met een JBL-boxje. Maar 1 ding zeker: Je ruggengraat zie je pas de volgende dag terug!

 • DivizionRaw (Frenchcore, Hardcore, Up tempo)
  Twee energieke performers die te herkennen zijn aan hun bizarre drops en harde kicks, van hardstyle tot aan frenchcore. Laten ze je de bass in je maag nog weken lang na vloeien!!
  Overleef je hun set? Wij dagen je uit voor de challenge.

 • SENPAII (RAW hardstyle + Hardcore)
  Harm aka SENPAII zet deze avond de hardste screeches en gekste kickrolls neer. Je kan nummers gaan horen van o.a.: Sub Zero Project, Da Tweekaz, D-sturb , Vertile en uiteraard van hem zelf!
  "Zorg dat je er bij bent want zo hard zijn we nog nooit gegaan! See you there!"

 • Giggs (Drum and Bass)
  Nadat hij pas in de zomer van 2021 in het genre van DnB was geïntroduceerd en pas ongeveer 8 maanden geleden zijn eerste DJ-controller heeft opgepikt, is de ontwikkeling van Giggs enorm geweest en maakt hij enorm naam voor zichzelf. De voormalige profvoetballer raakt steeds meer vertrouwd met het genre en heeft zijn stijl gevonden in donkere minimale rollers met een lichte hint van diepe vloeistof. Giggs heeft zijn passie gevonden met sets die een duister emotioneel verhaal vertellen vol tonen en hoorns. Voor deze eerste editie van [naam van het evenement invoegen] zal Giggs ons echter voorzien van energieke Dancefloor Drum & Bass die je vasthoudt van stilstaan.

IN SAMENWERKING MET MEVROUW LATENSTAAN


18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!