vr 30 jul 2021

Cookhouse

// Vroege Show

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 21:30
Leden: €5.50

Over Cookhouse

Iedereen maakt goede en slechte dagen mee en dat maakt Cookhouse herkenbaar. De broers maken muziek voor een breed publiek door onderwerpen aan te kaarten die ons allemaal raken; vriendschappen die uit elkaar groeien, hopeloze romantische songs die je doen denken aan die ene oude liefde van vroeger, maar bovenal; negativiteit omzetten in positieve vibes. Door een eerlijke en echte band met zichzelf te hebben, en ook toe durven geven aan gevoel, komt er pure muziek tot stand die onze wonden doet helen, al is het maar voor even.

De invloeden die ze al van kinds af aan hebben meegekregen – van pop tot jazz en van rock tot country – bepalen de unieke sound van Cookhouse. Ze vinden humor erg belangrijk en dragen een onbevangen liefde voor hun familie en vrienden. Live is de positieve energie van deze jongens moeilijk te ontwijken. Ze sturen je terug de wereld in met een lading positieve energie.


Cookhouse is al in So What! te bewonderen voor een kleine €6,50

Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,50 elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Leden: €5.50

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 21:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!