za 16 okt 2021

Cool Cats Club

Vroege Vogels zijn de nieuwe Cool Cats

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regulier: €3
Leden: Gratis

Over Cool Cats Club

Zaterrrrdag 16 oktober gaan we lekker vroeg de hort op om voor bedtijd weer thuis te zijn! 😻

Vroege Vogels zijn de nieuwe Cool Cats

Word ook lid van de Cool Cats Club πŸ’™πŸ’–πŸ’š en dans in de vrrroege uurtjes van de avond in So What! met DJ Bunnik en DJ Schouten.

En op tijd komen is ook èèècht hip. Dus 20:00 gaat dat feestje los en we hopen dat jij er dan ook bij bent!!


LET OP! Bij dit event gebruiken we de Corona Pas. Zorg dus dat je een vaccinatie-, test-, of herstelbewijs kunt laten zien en je ID kaart.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €3

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!