do 06 okt 2022

Craftbeer Invites: Cloudwater Brew Co.

Kom en proef het verhaal van Cloudwater Brew Co.

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 00:00
Regular Ticket: €26
Leden: €24

Over Craftbeer Invites: Cloudwater Brew Co.

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Up next: Cloudwater Brew Co.

Ondanks dat deze brouwerij uit Manchester nog maar zeven en een half jaar bieren op de markt brengt, staan ze bekend als één van de beste craftbrouwerij van Europa. Zij maken gebruik van de meest moderne brouwtechnieken om de kwaliteit van de bieren zo hoog mogelijk te houden en zo op de boksen tegen het andere opkomende biergeweld. Dit doen ze door zich te wijden aan het brouwen door middel van gedurfde, precieze smaken, bodemloze drinkbaarheid en consistentie van het ene bier naar het volgende.

"Speciaalbier is niets voor vrouwen". Helemaal niets van waar. In tegendeel: het personeel van Cloudwater Brew Co. bestaat voor meer dan de helft uit vrouwen.

Medeoprichter en eigenaar Paul komt samen met brouwerij manager Mark langs om je alles te vertellen over de brouwerij. Let wel dat zij Brits zijn en de presentatie daarom in het Engels zal zijn.

Net als andere edities zullen er zo veel mogelijk bieren voorbij komen die je waarschijnlijk nog niet eerder gedronken hebt. Kom en proef het verhaal van Cloudwater Brew Co.!

Ticketverkoop start zondag 11 september om 12:00

Over het evenement

Tickets

Regular Ticket: €26

Leden: €24

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!