za 12 mrt 2022

Craftbeer Invites: Moersleutel Craft Brewing

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 23:30
Leden: €18
Regulier: €20

Over Craftbeer Invites: Moersleutel Craft Brewing

So What Craftbeer invites is een terugkerend evenement waarbij So What! brouwerijen uitnodigt om hun bieren en het verhaal hierachter met ons te delen.

Deze zaterdag zal Brouwerij de Moersleutel terugkeren naar So What!. De vorige editie was twee jaar geleden. De bieren van die avond waren onwijs goed. Wij gaan dit fijntjes overdoen.

Brouwerij de Moersleutel is sinds de vorige editie nog veel groter geworden waarbij zij hun bieren naar vele landen in Europa exporteren. Afgelopen juli vierde zij hun vierde verjaardag in hun vorig jaar geopende taproom genaamd “the Scrapyard”. Mocht je in Alkmaar zijn is mag je deze plek niet overslaan.

Géén Barrel Blend IV dit keer, die is helaas al op. Wel kun je nieuwe bieren verwachten in de stijlen waar zij groot in zijn geworden. Die mega dikke stouts, gerijpt op een vat of drie. Ja wellicht ook een opwarmertje… 😉

Net als andere edities zullen er zo veel mogelijk bieren voorbij komen die je waarschijnlijk nog niet eerder gedronken hebt. Kom en proef het verhaal van Brouwerij de Moersleutel.

Over het evenement

Tickets

Leden: €18

Regulier: €20

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 23:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!