vr 15 nov 2024

Daniel Brooke + VAIN LOUIE + Torn From Oblivion

3x hardcore passie en rauwe energie

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €11
Leden: €9

Over Daniel Brooke + VAIN LOUIE + Torn From Oblivion

Daniel Brooke
Ze noemen dit decennium niet voor niets de ‘Rawring 20s’, want Emo is terug! En Daniel Brooke is hier om Nederland te vertegenwoordigen! Synths, harde gitaren, elektronische beats en zware breakdowns onderscheiden Daniel Brooke van andere artiesten. Met een unieke combinatie van metalcore zoals Bring Me The Horizon en moderne alternatieve muziek zoals YUNGBLUD, zal de 24-jarige een gevoel van nostalgie terugbrengen naar de elder emo’s terwijl hij in 2022 nog steeds in lijn blijft met moderne muziek.

Na zijn tijd als YouTube-gitarist, waar hij in totaal 450.000 views mee verzamelde, bracht zijn eerste project, Deadheading,uit. Met singles zoals ‘Roleplay’, ‘Yung Monroe’ en ‘Cigarettes Do not Solve Problems’, liet hij zien wat de Nederlandse muzikant te bieden heeft. Luide, agressieve, aanstekelijke muziek die uiteenlopende emoties oproepen. Na zijn EP, Deadheading, heeft de artiest zich aangesloten bij White Russian Records, de (voormalige) thuisbasis van bands als Call it Off, GIRLSGIRLSGIRLS en Jetlag Jenny. Samen met White Russian Records is hij van plan om 2022 omver te blazen met 6 kneiterharde singles, veel samenwerkingen en een album.

VAIN LOUIE
Vijf jeugdvrienden met een passie voor harde muziek: VAIN LOUIE. Met hun eerste full-length album ‘Time Devours Everything’ op zak zijn zij klaar om de Nederlandse podia wakker te schudden. De energie en pure passie van deze melodieuze hardcore-formatie slepen je mee in een intense liveshow waar je niet omheen kunt.

Torn From Oblivion
Torn From Oblivion is een deathcore band uit Eindhoven. Ze brengen de agressie van deathcore, experimenteren met progressieve riffs en mixen dat met hardcore om hun visie op agressieve muziek te verwerkelijken. De energieke liveshows zijn waar de band echt op uitblinkt, het is iets wat je niet wilt missen. Torn From Oblivion zet zich in om hun stempel te drukken op de muziekscene, en dat zullen ze ook doen.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €11

Leden: €9

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!