zo 05 nov 2023

Eetcafe: Guy Fawkes Food

Ik zie geen reden waarom het buskruitverraad ooit vergeten zou moeten worden.

Deuren open: 17:00
Start: 17:30
Einde: 00:00
Regulier: €10

Over Eetcafe: Guy Fawkes Food

Herinner, herinner de vijfde van november. Ik zie geen reden waarom het buskruitverraad ooit vergeten zou moeten worden. Laat de klokken luiden en verzamel je kompanen.

Op 5 november transformeert So What! in Gouda tot een ware gastronomische ervaring met Guy Fawkes Food. Vanaf 17.00 uur nodigen we je uit voor een uniek eetcafé waar we, geïnspireerd door de beroemde Guy Fawkes Night, een avond van smaak, gezelligheid en verrassingen voor je in petto hebben.

Bij Guy Fawkes Food draait alles om samen genieten van heerlijke gerechten, uitstekend gezelschap en een gezellige sfeer. Vanaf 17.30 uur barst de smaaksensaties los met drie feestelijke gangen met een herkomst van Britanje. Onze chef-koks hebben een speciaal menu samengesteld met diverse culinaire hoogstandjes waarvan de smaken in je mond exploderen.

Maar is er genoeg tijd om het plot te ontmaskeren?

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Tijden

Aanvang: 17:00

Start: 17:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!