zo 03 mei 2020

Eetcafé @ Home

Deuren open: 17:00
Start: 18:00
Einde: 23:00
Regulier: €10
Vegetarisch: €10

Over Eetcafé @ Home

Naast onze live-streams en de bierpakketten, komen we nu ook met Eetcafé @ Home. Onze eetcafés zullen we tenslotte ook anders moeten doen, nu we jullie niet kunnen uitnodigen in de gezellige achterbar.

Hoe gaan we het dan doen?
Jullie mogen het lekkers komen halen! Iris en Gerrie gaan een heerlijke Roti maaltijd voor jullie klaarmaken met een heerlijk toetje. Tussen 17:30 en 18:00 kunnen jullie de maaltijd op komen halen en thuis lekker smullen.

Kan ik ook kiezen voor bezorging?
Helaas is dat voor ons niet mogelijk. We willen graag kunnen garanderen dat iedereen zijn maaltijd op tijd kan krijgen, het liefst ook warm. En aangezien we verder geen ervaring hebben met voedsel levering, gaan we onze vingers er maar niet aan branden.

NIEUW: de Vegetarische ticket
Voorheen moest je altijd een mailtje sturen als je graag vegetarisch wilde eten. Vanaf nu kun je ook gewoon een ticket kopen voor een vegetarische maaltijd. Dat is weer een stap minder voor jou!

In de prijs inbegrepen: een beetje extra liefde voor So What! en onze kokers


Heb je nog verdere vragen over de ingrediënten voor een allergie of dieet? Stuur dan een mailtje naar eetcafe@so-what.nl.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Vegetarisch: €10

Tijden

Aanvang: 17:00

Start: 18:00

Einde: 23:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!