zo 11 feb 2024

Internationaal plantaardig eetcafé

Warme liefde met overheerlijk winters comfortvoedsel

Deuren open: 17:00
Start: 18:00
Einde: 22:00
Regulier: €10

Over Internationaal plantaardig eetcafé

Op zondag 11 februari organiseert de Partij voor de Dieren weer een vegan eetcafé voor liefhebbers van vegan maaltijden én voor mensen die nieuwsgierig zijn naar een plantaardige maaltijd. Het thema van deze avond is WARME LIEFDE. Hoe kan dat ook anders, zo vlak voor Valentijnsdag, wat van oudsher de dag van de liefde is.
Maar er zijn meer redenen om “warme liefde” als thema te kiezen.

Er gebeurt veel in Europa én in Nederland. De politieke partijen warmen zich op voor nog meer pittige formatie gesprekken, het klimaat warmt op in afwachting van radicaal menselijk ingrijpen om het tij te keren en mensen warmen hun huizen op met gas, hout, wind en zon. Wat past daar beter bij dan een plantaardige en diervriendelijke maaltijd die niet ten koste gaat van het klimaat? Een maaltijd met overheerlijk winters comfortvoedsel in verbinding met en liefde voor elkaar. Die verbinding zoeken we dit keer over de grenzen van Nederland want deze avond eten we hartverwarmende winterse gerechten uit alle hoeken van Europa.

Dit alles wederom onder de liefdevolle aansturing van Renate Mols die elke maaltijd in de So What! tot een succes weet te maken. Kortom: alle ingrediënten voor een TOP-avond zijn weer aanwezig.

Wacht niet te lang met inschrijven om niet teleurgesteld te worden!

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Tijden

Aanvang: 17:00

Start: 18:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!