vr 24 jul 2020

Iris Penning

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 01:00

Over Iris Penning

Iris Penning (1993) maakt Poëtische Pop. Daarnaast is ze stadsdichter van Eindhoven.

Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op festivals en in poppodia door heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen en enkele singles uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia.

Ze is een echte doe-het-zelver, die bijvoorbeeld haar eigen merchandise tassen met de hand naait en bedrukt, een lettertype maakte van haar handschrift, en een podcastreeks maakte in tijden van Corona, “Besmettelijke Teksten”. In Maart 2019 kwam naar derde plaat uit, “Liever vieze voeten”, die op menig radiostation en Spotifyplaylist te horen is.

In 2019 won ze de Belgische Nekka-wedstrijd, waarna ze haar album opnieuw presenteerde, in Antwerpen. Ze is nu regelmatig te bewonderen op de Belgische podia.

"De ultieme luisterplaat, die alvast op een shortlist mag voor plaat van 2019" -* Platomania*

"Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat" – OOR

www.irispenning.com


Iris Penning is al in So What! te bewonderen voor een kleine €7,50
Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,50 elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!